Tips

Träna med mig

28 juli, 2017

Hallå! Söndag den 6 augusti klockan 16.00 tänker jag köra ett genrep på mitt medelgympa-pass på Friskis&Svettis i Mörby centrum. Och jag behöver personer som vill träna med mig! Spelar ingen roll om du inte är tränad alls eller värsta träningsproffset, alla är välkomna. Gratis såklart. Det skulle göra min dag om vi blir ett gäng. Välkomna!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 30 juli, 2017 at 19:43

  Jag tycker du är svinmodig som förutom att bara köra premiärpasset, dessutom bjuder in en massa folk dit! Massa löst folk, såna som jag! Du är en galenpanna! Men på ett bra sätt 🙂

  • Reply Linda K 30 juli, 2017 at 21:25

   Haha, tack. Jag tror inte att så många kommer, semestertider och sånt. Men jag behöver verkligen folk att träna på, och när det sen är på riktigt är det ju verkligen vilka som helst som kommer. Kommer du?! 😘

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.