Dagens

Måndag

17 juli, 2017

Vit kortärmad skjorta Gant, jeans Toteme, svarta ballerinas Rizzo

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Åsa 17 juli, 2017 at 23:47

  Jag är lite sugen på ett par Totemejeans. Hur tycker du att de är i storlek?

  • Reply Linda K 18 juli, 2017 at 12:46

   Jag gillar totemes jeans mycket. lite kluriga i storlek beroende på om det är stretch eller inte. Jag har för mig att jag har 29 i de med stretch och 30 utan stretch. de sista är dock rätt baggy och jag hade ev kunnat komma i en mindre storlek. så ja, ganska normala upplever jag dom nog. det brukar stå om dom är små resp. stora i storlek.

   om du bor eller kommer till sthlm har toteme öppnat butik, så du kan prova dig fram.

   • Reply Linda K 18 juli, 2017 at 12:47

    såg förresten att slim denim är på rea, dom är kalassköna och snygga!

 • Reply asahedlund77yahooseÅsa 18 juli, 2017 at 21:44

  Aha, tack! Bor i Uppsala så jag kan åka till Stockholm Ska kolla in!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.