Helt apropå

O-e-r-h-ö-r-t kort minne

22 juni, 2017

När jag igår packade ner ett par vita byxor i ryggsäcken insåg jag att jag skulle behöva ett annat vitt eller hudfärgat plagg som inte syns igenom. Fick lov att köra en vittvätt och sen hänga upp plagget på handdukstorken med uppmaningen till mig själv att inte glömma att packa ner det morgonen efter.

I morse borstade jag tänderna och konstaterade att där hänger plagget, det är tort nu, jag ska inte glömma att packa ner det.

På cykeln till jobbet funderade jag, packade jag ner plagget? Gjorde jag verkligen det… nej det gjorde jag väl inte…? Mycket riktigt, väl på plats i omklädningsrummet på jobbet konstaterades att inget plagg att matcha de vita byxorna hade packats ner.

Fram till butikerna öppnar går jag commando.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 22 juni, 2017 at 10:28

  Oj då! Alltid lurigt att packa med sig kläder för dagen. Det finns ju alltid en risk med att man glömmer något.
  Men vitt under vitt? Brukar det inte lysa igenom ganska mycket? Hudfärgat brukar jag köra på. Fast det brukar vara oerhört vårt att hitta hudfärgat i bomull i Sverige. Jag har jagat runt i London och New York efter detta med större lycka än i Stockholm. Har du tips på var men kan hitta hudfärgade trosor i bomull är jag tacksam. De gamla börjar tappa formen lite.

  • Reply Linda K 22 juni, 2017 at 10:36

   jo hudfärgat kör jag också med. jag köper oftast trosor på lindex, tycker dom sitter bra och håller länge (ja så länge man nu vill att dom ska hålla). Tycker inte bomullstrosor är så bekvämt, det är väl nåt ”material” i de jag brukar ha, ha ha… 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.