Nytt Style by LindaK

Jakten är över

8 juni, 2017

Jag är ganska trött på att leta beiga vida brallor. Jag är nästan trött beiga vida brallor. Vilket inte innebär att jag ger upp. Jag har provat mig igenom både det ena och det andra kan jag meddela. Idag slog jag till. På COS. Jag vågar säga att de är perfekta nog.

Har hon köpt ett par shorts eller ett par barnbyxor? undrar ni kanske nu. Icke så. COS brallor ser alltid lite märkliga ut på galge men desto bättre på kroppen. Så är fallet även med dessa. Jag tror jag visar redan i morgon.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 8 juni, 2017 at 21:45

  Älskar Cos i Gbg! Den på Biblioteksgatan är väl ok men tycker MoS är lite deppigt så åker helst inte dit. Men i Gbg har de en jättefin gammal biolokal som är underbar! Jag älskar den! Bortsett från att det alltid är lång kö till provrummen…
  Jag är hemsk nyfiken på hur byxorna ser ut på.

  • Reply Linda K 8 juni, 2017 at 21:58

   jag har sällan vägarna förbi MOS men tycker att COS där är helt ok. Provrummen är ett aber på alla COS-butiker verkar det som… brallorna åker på i morgon!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.