Helt apropå

Build that pass, woman

5 juni, 2017

Stora framsteg gjorda idag. På bygga-pass-fronten. Snart har jag alla låtar och alla rörelser synkade. Det firade jag med att gå på sommarens första utomhuspass ikväll. Som min mentor ledde. Intervall flex. Några regndroppar, ganska mycket sol och lite moln. Svensk sommar!

Mentorn och jag ska ses nåt innan midsommar och gå igenom mitt pass. Kanoners!

Spelar de låtar jag valt hemma och får tidvis feeling och visar rörelserna också. Dottern härmar efter och sonen håller på att skratta ihjäl sig. ”Är det ett danspass, eller?” undrar han. Stackars barn, han har aldrig gått på ett jympapass. Det hoppas jag kunna ändra på i framtiden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.