Film och teater

Bytt är bytt

4 juni, 2017

Det går inte att titta på Twin Peaks. Det finns ingen handling. Ingen som helst logik. Bara märkligt vansinne. Och ganska korkat skådespeleri. Dessutom somnar maken stup i ett. Så vi har återgått till ett säkert kort. House of cards. Denna evighetsserie, som också har sina ups and downs men som ändå är givande. Nu har presidenten precis blivit skjuten. Planet ska landa i Kina istället för i Ryssland. Läget är kritiskt men stabilt. The first lady är lika snygg som alltid. Jihoo.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anneca 4 juni, 2017 at 23:50

  Och värre blir det… men Claire är lika sval och snygg! /hälsningar från femte säsongen

  • Reply Linda K 5 juni, 2017 at 21:29

   Ah, mycket att se fram emot alltså!

 • Reply Åsa 5 juni, 2017 at 09:43

  Det är så va? Har inte ens orkat kolla TP. House of cards är däremot alltid ett (ganska) säkert kort. Och visst, ibland är det helt galet. Men så tänker jag att de valde faktiskt Donald Trump till president och vips är inte längre Francis och Claire så knäppa😜

  • Reply Linda K 5 juni, 2017 at 21:29

   eller hur, det förekommer nog diverse galenskap bakom verklighetens väggar också som man inte vill veta så mycket om… :O

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.