Helt apropå

Doktorn ordinerar vila

31 maj, 2017

Jag var hos sjukgymnasten idag, med min onda rygg. Den har varit ond ett par månader. Jag har tydligen tränat och cyklat lite väl intensivt den senaste tiden för musklerna mellan skulderbladen kan inte slappna av.

Sjukgymnasten bände och klämde och tryckte. Samt ordinerade: svanka när jag sitter, dra bak axlarna, inte cykla på några dagar. Det får bli buss i morgon. Tur åtminstone att det vankas regn, så att ångesten inte behöver bli total.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Katarina 31 maj, 2017 at 21:09

  En fråga; du cyklar ju till jobbet i vanliga fall, cyklar du i träningskläder o har med dig dagens kläder o skor o byter om innan du cyklar hem igen. Jag har precis börjat cykla men det är sjukt jobbigt att släpa med allt om man ska ha ”vanliga” kläder med sig nån enstaka gång (har sjukhuskläder annars). Har du tips på ngn bra ryggsäck? Eller cyklar du med ryggsäck? Många frågor….

  • Reply Linda K 31 maj, 2017 at 21:15

   Jag cyklar i träningskläder. är duktigt svettig när jag kommer fram, duschar på jobbet och har med mig ”vanliga” kläder att byta om till. Sen på med de svettiga träningskläderna hem igen (luktar inte alltid så gott då…). jag har några par skor på jobbet så dom slipper jag släpa. cyklar med ryggsäck, en haglöfs. kanske inte ultimat för ryggen, men jag försöker att inte packa den för tungt. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.