Lista

”The pure elegance”

24 maj, 2017

Totemes nya butik (… eller, studio?) En sån där… studio som jag typ inte kommer att våga gå in i för att jag känner mig som en katt bland hermeliner. Trots att jag verkligen gillar plaggen. Allt är så exklusivt och sparsmakat och genomtänkt (man ska väl inte lägga sig på den där dagbädden väl… eller? Ta av sig skorna först i såfall gissar jag. Fast fötterna är ju svettiga när det är varmt, det kan bli fläckar på det vita. Bästa att stå. Och så vidare).

Den är inte unik, här följer en lista på såna butiker jag inte vågar mig in i (och för den delen inte skulle ha råd med något i ändå):

Stella McCartney
Gucci
Chanel
Ralph Laurent
Max  Mara
Och divers annat på Birger Jarlsgatan

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 29 maj, 2017 at 18:27

  Det här inlägget kan jag känna igen mig i. Fast visst handlar det om att vänja sig? Vissa är vana från början som någon som bloggade om att de åt lunch på NK varje helg hon var liten. Själv kände jag mig ganska bortkommen i vissa av butikerna där när jag först flyttade till stan från landet. Man kan säker vänja sig vid Gucci också. För mig är det också enklare när jag vet att jag har råd att handla i butiken om jag vill. Sedan vill jag oftast inte lägga pengar på den typen av lyx.

  • Reply Linda K 30 maj, 2017 at 11:16

   så är det alldeles säkert. man vänjer sig in i vissa butiker, andra förblir främmande och skrämmande jämt. jag är inte heller intresserad av, och har inte heller möjlighet, att lägga så mycket pengar på kläder, väskor och skor.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.