Helt apropå

Förberedelser

9 maj, 2017

Det gäller att se till så att familjen klarar sig när jag är borta nästan en vecka. Dom är helt klart oroliga, familjemedlemmarna. Dottern ringde i morse och undrade:

-Hur blir det med fredags-donutsen på fredag när du inte är hemma?
-Ja-aaa, vi kanske kan strunta i den då?
-… eller så låtsas vi att det är fredag idag?

Som klassförälder ska man också ordna med sonens klassfest på fredag, vilket maken väl inte varit så galet engagerad i tidigare. Nu blir han det! Dottern ska på kalas på söndag. Jag hade inte hjärta att överlåta presenthandling till honom, så det har jag fixat. Samt ordnat med hämtning på dansen, köpt showbiljetter och tvättat ett ton tvätt. Men veckohandla mat och fixa barnvakt till dottern när det är klassfest, det får herr make rodda själv. Sånt klarar jag med vänsterhanden när han är bortrest. Heja.

Och ja, vi låtsas väl att det är fredag idag då!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sara 9 maj, 2017 at 17:04

    Känns väl som ett bra tillfälle för familjens projektledare att säga upp sig?

    Fast när jag försökte göra det och överlät åt mannen att packa åt femåringen för en två veckors semester i 25-35 graders värme packade han ett par shorts. Och sedan fick jag ägna massa tid åt att försöka hitta ett par till vilket tog mycket mer tid än man skulle kunna tro. Jag undrar om det var en strategisk felpackning av honom?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.