Djupa tankar

Mycket blommor blir det

4 maj, 2017

För ett tag sedan hörde jag en känd kvinna berätta i en podcast om sitt hektiska liv. Hur mycket hon har att göra både på jobb och hemma. Hon fick en fråga vilka hennes ansvarsområden var hemma. Att se till att det alltid finns fräscha blommor, var hennes svar. Hennes man och diverse hemhjälp skötte resten.

Jag betvivlar inte att kvinnan har massor på sin agenda. Men kan ändå inte låta bli att undra över det ovan nämnda ansvaret. Hon måste ha riktigt mycket blommor hemma. Själv snor jag åt mig en bukett tulpaner med jämna mellanrum när jag handlar mat. That´s it. Men så har vi säkert inte heller lika många vaser och maffiga ytor att ställa dom på som podcast-kvinnan…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 4 maj, 2017 at 19:48

  Moahaha! Jag tänker ibland på tiden innan man och barn och hur svårt det ibland var att fylla tiden. Jag var dessutom arbetssökande där en period och tiden gick lååångsamt. inte riktigt så numera. Känner igen det där med ett packet tulpaner på Ica.

  • Reply Linda K 4 maj, 2017 at 20:11

   det går ju så snabbt att man på riktigt tror att tiden verkligen går snabbare ju äldre man blir.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.