Dagens

Tisdag

2 maj, 2017

Blått linne Custommade, jeans Toteme, mönstrad sidenklänning Rodebjer, svarta loafers &Other Stories

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 2 maj, 2017 at 21:08

  Lite orelaterade ämnet men kan inte alla modebloggare sluta hylla Cubus nu! Jag ramlade in där häromdagen för de hade 30% på allt och sonen behövde nya byxor. Men resten? Den där trenchcoaten som någon modellade i en blogg hade ju världens fulaste knapphål och fullt med lösa trådar. Och resten var mest polyester. Jag fattar att folk vill tjäna pengar på att blogga men de tappar ju så mycket på att göra fel sorts samarbeten.

  • Reply Linda K 2 maj, 2017 at 21:51

   det blir ganska tydligt när modebloggare som i vanliga fall bär dyrare märken gör reklam för cubus, lindex, osv att det måste vara fråga om bra betalt. för jag har svårt att tänka mig att de annars skulle shoppa där. man blir ju knappast sugen.

 • Reply Mis(s)match 3 maj, 2017 at 21:14

  Instämmer helt. Inte mycket att hurra för på Cubus. För övrigt stör jag mig också på bloggare som hela tiden har på sig plagg från dyrare märken och då inte plagg från nuvarande säsong utan AW17 eller till och med SS18. Och sedan nya plagg och nya outfits varje dag. Hurså dold sponsring?

  • Reply Linda K 4 maj, 2017 at 07:52

   samtidigt som dom pratar om att tänka miljösmart, att inte överkonsumera utan återanvända. mycket snack och liten verkstad i många falll…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.