Helt apropå

Det viktiga

2 maj, 2017

Nu är det frågan om att få saker att klaffa på jobbet. Det ena är beroende av det andra som är beroende av det tredje och kan inte genomföras om inte det fjärde funkar. Bara att hålla tummarna. Tur att det finns så många positiva personer som peppar (delvis sagt med en touch av ironi).

Fast idag känns allt det där mindre viktigt. Fick reda på något från en vän som gör att mycket jobbrelaterat bleknar och man tänker på det mest värdefulla i livet. Iallafall för mig finns det inte i arbetslivet. Det är ju familjen och de man älskar som är viktigast. Tänker extra mycket på det nu. Och på att allt annat löser sig. Eller inte. Men det är inte livsavgörande. Tänker på min vän och håller tummarna.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.