Helt apropå

Unga fräscha

27 april, 2017

Jag har ett par yngre kollegor på jobbet som båda har så himla cool stil. Sån där 20-någonting-look som inte riktigt funkar på mig längre men som är apsnygg. Korta kjolar, riktigt smala midjor, ja bara så där ungdomligt häftiga. Idag fick jag lov att ropa Åhhhh! och göra tummen upp till en vit byllsig skjorta, chica jeans och silverstövletter.

You go girls!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 27 april, 2017 at 09:40

  Jag tror att du skulle vara väldigt snygg i vit byllsig skjorta, chica jeans och silver stövletter.

  • Reply Linda K 27 april, 2017 at 10:19

   tack! ja just det skulle jag nog kunna ”pull off” 🙂 men den där vippiga kjolen och tighta topen – not so much….

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.