Helt apropå Nytt

Linda was here

26 april, 2017

Vi lanserar ett nytt intranät idag och gissa vem som nödvändigt ska vara med på startsidan? Jag ser mig verkligen inte som en linslus, men lyckas ändå ganska ofta bli med på bild. Kanske för att jag inte är rädd för att stå framför en kamera, som många andra som skriker bara man nämner fotografering.

Här har vi mig.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 26 april, 2017 at 12:45

  Du ser ung ut på bilden, men det är du ju också !

  • Reply Linda K 26 april, 2017 at 12:46

   ha ha, åh tack! känner mig rätt medelålder så det var en fin komplimang 🙂

 • Reply Sara 26 april, 2017 at 17:21

  Jag brukar bli inkvoterad som kvinna. När man ska visa upp en jämställd och inkluderande arbetsplats när det i själva verket nästan bara är män där får jag ställa upp. jag känner mig inte alltid helt bekväm med att stå framför kameran men ofta är jag statist i bakgrunden och det känns ok.

  • Reply Linda K 26 april, 2017 at 19:52

   det är väl utmärkt att representera kvinnor där det är mansdominerat. heja!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.