Dagens

Lördag

8 april, 2017

Dottern och jag hade planerat att åka in till stan idag. Ha en roligt tjejdag. Shoppa för födelsedagspengar, luncha och gå på bio vid Sergels torg. Men efter gårdagens hemska hade jag inte lust att ta med min lilla tjej dit där allt hände. Det kändes också lite brist på respekt mot alla drabbade att åka in och ”ha kul”.

Vi har tittat på tv igår och idag, dottern undrar jättemycket och ställer tusen frågor. Varit orolig för om någon vi känner har råkat illa ut. Först var hon ledsen men sen ville hon inte heller åka in. Istället åkte vi till ett annat centrum och hade en mysig dag tillsammans. Kändes bra.

Ljusrosa kashmirtröja H&M, svarta jeans Filippa K, svart rock Rodebjer, svarta mockasneakers &Other Stories, årets majblomma

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.