Dagens

Söndag

2 april, 2017

Kalasdags!

Grå top med volangärm H&M, jeans Filippa K, halsband Zara, rosametallicloafers &Other Stories

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 2 april, 2017 at 20:29

  Fantastiska skor! Jag bröt lite köpstopp idag. Var i MoS och köpte två par byxor. Jag vill hitta såna där jeans du har, men jag har än så länge inte hittat några som passar min 160 cm korta kropp😉 Roligast är dock min man ”va fan, det ser ju ut som såna där jeans mammor hade på sig, utan att ha koll! De såg ju inte kloka ut” Japp, precis vad jag letar efter! (Jag brukar inte bry mig om vad han tycker…) Fått nåt pass än på FoS?

  • Reply Linda K 2 april, 2017 at 20:43

   ha ha, när dom fattar inte alltid grejen, männen. inte min heller.

   jag kommer att börja leda pass efter sommaren, inte hundra spikat vilkent än dock (snark) 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.