Dagens

Torsdag

30 mars, 2017

Lite exalterad för att det verkar som att min Friskis-förening äntligen håller på att bestämma sig för vilket slags pass jag ska utbilda mig till att leda. Håll tummarna för att det blir som jag vill.

Grå top och jeans Filippa K, ljusblå sammetskavaj Ganni, svarta mockastövletter Rizzo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jenny 31 mars, 2017 at 08:41

  Åh vad spännande! Vilken förening kommer du leda i / för?
  Jaha, så föreningen tilldelar er ledare ett pass? Man säger inte att jag vill leda ett skivstångspass eller vad det nu kan vara?

  • Reply Linda K 31 mars, 2017 at 09:08

   Jag kommer att vara i danderyds förening. Jo det är väl så att man säger vad man vill leda, men det har varit lite stökigt och jag har inte fått något slutligt besked. jag har meddelat vad jag vill och hoppas få bekräftelse på det inom kort! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.