Tips

Vilken optiker är bäst?

27 mars, 2017

Jag behöver nya linser. Jag behöver antagligen kolla upp min syn rent allmänt också. Det var evigheter sedan. Har de senaste åren beställt glasögon och linser på nätet. Men nu kan det vara dags. Så, till vilken optiker ska jag gå? Vem är bäst? Tacksam för tips!

Kan inte ens titta i kors ordentligt…

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 27 mars, 2017 at 11:38

  Här skriver jag något så jag också får ta del av alla svar du får, hehe.

  Jag behöver också gå till en optiker. Tänker på billiga Specsavers och den där andra som Danny gör reklam för, vad den nu heter. Men sen tänker jag att jag tror att jag är på väg att få ha glasögon hela tiden och inte bara läs- och terminalglasögon och då är det kanske bättre att gå till de ”riktiga” som Synsam typ. Men det känns så dyrt. Och de andra är kanske fullt lika bra? Aja, jag hoppas någon ger dig bra tips. Jag är bara en som försöker åka snålskjuts här 😛

  • Reply Linda K 27 mars, 2017 at 12:49

   det är precis det jag klurar på. Synsam var da shit för antal år sedan, men är det fortfarande så? Jag betalar hellre mer och får bra service av kunnig personal än billigt men inte så bra i övrigt.

   vi får se om det dyker upp några tips! 😀

 • Reply Cecilia 27 mars, 2017 at 15:53

  Bågar & glas! Snyggaste bågarna + supertrevlig personal. Har gått till butiken i Gamla stan i evigheter. Dyrare än billiga kedjorna men så värt.

  • Reply Linda K 27 mars, 2017 at 20:21

   tack för tips, ska absolut kolla upp!

 • Reply Helena 28 mars, 2017 at 08:05

  Gå till en fristående optiker som styrs av sitt hjärta och inte en kedja. Det går att hitta ”synsamkvalité” till konkurrenskraftigt pris! Gamla synsam, nu vet jag inte vad de håller på med? Och jag vet en bra i Alingsås, men det är kanske lite långt?

  • Reply Linda K 28 mars, 2017 at 08:48

   Ja Alingsås känns lite långt. Men jag hör dig, får kolla runt!

 • Reply Jenny 28 mars, 2017 at 08:46

  Jag köpte bågar förra året på SmartEyes – är jättenöjd! Både med undersökning och hjälp att välja bågar. Kändes prisvärt också, då jag handlade fick man köpa ett par solglajjor slipade i min styrka till halva priset.
  När sonen fick glasögon för knappt ett år sen skaffade vi dem på Specsavers, prisvärt och bra också.
  Ett tips kan vara att kolla om den optikern du väljer / funderar på har det märket på bågar du vill ha (om du nu vet det).
  Lycka till! 🙂

  • Reply Linda K 28 mars, 2017 at 08:50

   tack tack, älskar många tips! Jag ska i första hand ha linser men tänker att min syn eventuellt håller på att förändras och att jag kommer att behöva nya glasögon också. Och då kommer jag att gå helt bananas, för glasögon är bland det roligaste jag vet 😀

 • Reply Helena 28 mars, 2017 at 22:17

  Och alltså förresten? Googla Lindberg. Som i danska designbågar med frikkin outstanding teknologi. http://www.lindberg.com I serien Air titanium RIM finns en Tilda som gör mig knäsvag. Kolla in detaljerna.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.