Lista

Gjort är gjort

26 mars, 2017

Den här helgen har varit så bra att det faktiskt känns helt ok att jobba i morgon. Några av helgens stordåd:

 • sprungit ett lopp i tunnel.
 • handlat tre par skor. MINST ETT SKA RETURNERAS! KANSKE TVÅ!
 • plockat bort alla grenar under de klippta äppelträden.
 • tränat ett pass som jag inte kommer ihåg vad det heter. Det var ett sånt där tillfälligt pass, lite puls-aktigt.
 • rensat bort en massa i garderober.
 • vattnat rhododendronbuskarna.
 • ätit jordgubbar till frukost.
 • målat tånaglarna.
 • städat dotterns skrivbord. Ni anar inte hur mycket där fanns. Man passar på när hon inte är hemma.
 • planerat höstlov med maken.

Ja, lite så. Mitt nästa planerade stordåd är att somna om ca fem minuter och vakna när klockan piper 05.30 i morgon.

Goder afton.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply asahedlund77yahoose 27 mars, 2017 at 12:28

  Läste först om saker som stör på nätterna, för vi har haft en sån natt här med. Förutom snark, så undrar jag om det var varmt också pga gårdagen? Skitnatt iaf. Och jag vaknade med migrän så jag blev hemma.

  Jag fick min äldsta dotter att städa sitt skrivbord för ett par veckor sen. Men vi har köpt stooooora, genomskinliga plastbackar som vi ska lägga deras verk i. Och så får tjejerna ta hand om det själva en dag😉 Iaf, så hon kunde sortera själv. Hyfsat. Sen ger hon iofs bort en del till lillasyrran som därav har ännu mera massa skit…

  Det har ju kommit in så himla fina skor på & Other Stories. Förbannade köpstopp, säger jag. Gah! Vad har du beställt? Och vilka ska behållas?!? Jag lever ut mitt köpbehov via andra😉

  • Reply Linda K 27 mars, 2017 at 12:47

   en tröst att jag inte är den enda med skitnatt, även om jag såklart inte önskar någon migrän. krya!

   jag sköter grovstädningen i dotterns rum. det går ju inte att spara ALLT så jag rensar rätt friskt mellan varven. jag spar såklart en del, de finaste teckningarna och grejerna. tänker att det är roligare att ha kvar färre saker så att man får överblick än ett hav med grejer.

   usch och fy jag kan inte prata om det (pga lite ångest men jag kunde inte bestämma mig och beställde hem två par), jag måste få hem och prova först. återkommer!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.