Djupa tankar

Hemma hos

22 mars, 2017

Vi sitter här hemma i soffan och förundras och fascineras av dessa program när familjer släpper in inredare och byggarbetare i sina hem och låter dem gå loss hämningslöst. Visst måste det vara skönt att få huset renoverat om det är i dåligt eller halvfärdigt skick, men man vill väl ändå ha något att säga till om? Och herregud, inredningen! Tänk att komma hem och så har någon annan valt möbler, saker och tavlor. Som kanske inte alls stämmer överens med ens egen smak. Alla verkar dock alltid tycka att resultatet är fantastiskt. Så då är väl allt frid och fröjd. Och jag behöver inte anmäla intresse till ett sånt program.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.