Nytt Style by LindaK

Eperdument amoureux

20 mars, 2017

Den här. Jag har den hemma nu och gillar den. Ibland trillar det ju in storlekar igen hos H&M och då gäller det att vara på hugget.

Jag noterar följande. Min rygg och axlar måste ha blivit bredare? Jag valde en storlek större än vanligt på jeansjackan eftersom det var vad som fanns. Och den sitter som en smäck. Samma sak med den söta Rodebjer-blusen, för trång över ryggen på mig.

Blir man bredare på dessa ställen med ålder?
Har jag tränat mig till denna abnormitet?
Har alla storlekar krympt?
Har jag en smula långsamma Hulk-gener?

Så tonårigt av mig, eller hur.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 21 mars, 2017 at 07:26

  Har också märkt att jag börjar bli bredare över ryggen. Funderar också på vad det kan bero på? Jag tränar inte jättemycket men lyfter en del tunga barn och när jag tränar är jag nog bättre på att träna rygg och axlar än jag varit tidigare. Men så är det det där med åldern… 40+ och kroppen börjar så smått ändras lite. Jag är liksom inte så späd längre. Har gått upp ett par kg som inte försvinner av sig självt som de gjort tidigare.

  • Reply Linda K 21 mars, 2017 at 07:44

   så är det nog för mig också, dom där små kilona som bäddar in sig och inte vill försvinna. gärna runt höfterna tycker jag dom hänger. rackarns dom!

 • Reply B-M 21 mars, 2017 at 14:21

  Eller så är det H&M s storlekar som jag upplever varierar mycket…..

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.