Helt apropå

Detta hände:

16 mars, 2017

Möte på ett våningsplan på jobbet där dom rengör alla golv. Eller liknade. Vad dom än gör så stinker det. Outhärdligt mycket och starkt. Jag vill inte göra någon illamående, men tänk gammal spya + något mer otäckt. 

När jag kom ut ur hissen höll jag på att kastas omkull av stanken. Letade mig vacklande fram till mötesrummet, där min grupp satt. Med dörren öppen! Häpet undrade jag om dom inte kände vad jag kände, om det inte var läge att sätta sig någon annanstans. -Nejdå, det är inte så farligt. Man vänjer sig.

Man vande sig icke. Jag fick hålla för näsan tio minuter. Sen orkade jag inte, men fortsatte begrava näsan i händerna. Förklarade för gruppen att det bara var en tidsfråga tills vi alla föll avsvimmade till golvet.

På något sätt överlevde jag mötet och rusade ut och bort från det stinkande våningsplanet. Eventuellt hög på giftiga ångor. Ve!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.