Inspiration Nytt

Jag kom (hem), jag såg, jag klickade

13 mars, 2017

Jag kom hem från träningslägret lycklig, trött och med en enorm väska full av svettiga träningskläder. Snygg har jag sannerligen inte varit de senaste fyra dagarna. Jag har noterat att jag nog inte är så stylish när jag tränar, vissa plagg är häpnansväckande gamla och slitna. Till skillnad från en del kurskamrater som bar fräscha färgsprakande kreationer varje dag.

Njutet av att komma hem och slänga allt i tvättmaskinen, samt eventuellt chocken av att ha tillgång till ”normala” klädesplagg igen gjorde att jag inspirerades och ganska omedelbart klickade hem en rutig blus.

Den här rutiga blusen. Tack Linn för lånebild. 

Som sagt, den här rutiga blusen. Tack Emilia för lånebild. 

För er som fortfarande inte fattat: den här rutiga blusen. Tack H&M för lånebild.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply bettan 14 mars, 2017 at 16:11

    Jättefin och jag har fattat 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.