Helt apropå

May the force be with me

8 mars, 2017

I morgon smäller det alltså. Jag ska iväg på Friskis-utbildning. Fyra dagars internat med bara träning och plugg. Både inomhus och utomhus. Milda makter. Det är med skräckblandad förtjusning jag ger mig in i detta. Kollegorna på mitt Friskis har berättat att ”man bara äter och tränar och äter och tränar och det är skitkul!”. Och rått mig att packa massor av ombyte eftersom man vill duscha flera gånger om dagen. Jag kommer att komma dit med en hockeytrunk!

Jag gissar att det inte blir så mycket tid över till blogg. Men håll tummarna för mig, jag keepar in touch när jag kan. Om jag kan = inte ligger helkroppsförlamad av träningsvärk.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jenny 8 mars, 2017 at 14:56

  Va roligt det låter, du kommer nog få ett par toppen-dagar!
  Heja dig!

  • Reply Linda K 13 mars, 2017 at 12:41

   ja det var ju skitkul! och jobbigt! och härligt 😀

 • Reply Barbro 8 mars, 2017 at 18:13

  Lycka till! Du blir en grym ledare!

  • Reply Linda K 13 mars, 2017 at 12:41

   tack vad snäll du är. hoppas det!

 • Reply Åsa 8 mars, 2017 at 18:16

  Åh vad kul!! Lycka till??

 • Reply lillalenah 9 mars, 2017 at 08:16

  Jaa, lycka till!! De´blir säkert a piece of cake för dej :o) !!

  • Reply Linda K 13 mars, 2017 at 12:40

   taaack! piece of cake – inte alls. mycket att lära och göra, men fasiken var roligt! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.