Helt apropå

Letar efter kandidater som mig

14 februari, 2017

Jag söker för närvarande inte aktivt jobb, men koll på läget kan man ju alltid ha. Så jag har sån där bevakning från lite olika håll, och ibland trillar det in ett mail med förslag på jobb jag borde söka.

Om det är jag som angett oerhört konstiga kriterier när jag fyllde i mina uppgifter till jobbsökartjänsten, eller om jobbsökartjänsten verkligen suger kan diskuteras. Jag kan hur som helst konstatera att dagens skörd tilltalar mig: noll.

Hallå? Brand- och systemsäkerhetsingenjör? Urologi och stomi? Säljare? Ekonomiassistent? Nej tack, jag harvar på med mitt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 14 februari, 2017 at 20:16

  Är det Stepstone? De skickar de mest underliga jobbannonser till mig :O

  • Reply Linda K 15 februari, 2017 at 07:54

   märkligt nog linkedin. vad har jag gjort för fel? stepstone fick jag lov att avsluta för dom skickade så irrelevanta träffar.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.