Inspiration

Tankar om axlar

11 februari, 2017

Jag har snappat upp vårens och sommarens trender på olika håll. Galna mönster, tokiga färgkombinationer (brunt, gult, rött), mycket rosa, mycket gult, tokiga stora örhängen, visa magen, markerad midja, visa axlarna. Vissa trender tilltalar mig icke. Midja kan jag väl försöka mig på. Nåt rosa kanske. Och det där med axlarna.

Det sistnämnda har jag haft span på sen tidigare. Eller. Inte nödvändigtvis bara axlar. Ett plagg som inte täcker axlar men som lämnar plats för något under. En skjorta kanske? Åtminstone på jobbet. Sen, på semestern, kan man ju flippa ur och flukta.

Bild lånad från Pamela Bellafesta. Tänk er en sån här med en skjorta under. Fint.

Inspiration lånad från Linn Eklund:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.