Helt apropå

Plugghäst

11 februari, 2017

Idag har jag suttit vid mitt skrivbord och studerat. Inför Friskis-utbildning i mars. Lungorna, hjärtat, blodkroppar, hemoglobin, celler, energi, kolhydrater, protein, ATP (kan inte lära mig ordet, adeno…fosfat), spjälkning, aeorob och anaeorob process. Med mera. Oj oj, allt går runt. Vilken komplicerad kropp man har ändå. Nåja, jag har några veckor på mig att bli visare.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Tina 12 februari, 2017 at 10:17

  Åh du har bestämt dig för att bli ledare 🙂 jag har också blivit puffad på i min förening men inte tagit steget än. Vad ska du leda?
  Jag har en fråga till: vet ju att ni har varit i Italien några gånger, har ni varit på Sardinien? Funderar på att åka dit på semestern i sommar.
  Kram Tina

  • Reply Linda K 12 februari, 2017 at 10:38

   ja precis! spännande, kul och lite läskigt. jag vet inte exakt vilket pass jag ska leda än, men gissningsvis cirkelfys, powerhour eller intervall flex. får se vad föreningen har för behov.
   Vi har varit på Sardinien flera somrar, vår favoritö. Sicilien också en gång, också fint. Vi hyr hus och bil så att man kan ta sig till olika stränder och sevärdheter. rekommenderas!

 • Reply Tina 12 februari, 2017 at 10:50

  Tack för tipset! Om du känner för en fika när du är i Linköping nån gång så får du gärna höra av dig, skulle va kul med mer tips 🙂

  • Reply Linda K 12 februari, 2017 at 18:54

   tyvärr sällan i linköping nu för tiden, i och med ny tjänst. men kan såklart tipsa om bra ställen 🙂

 • Reply Tina 13 februari, 2017 at 11:51

  vad synd, hade varit kul att ses. lite konstigt iofs eftersom jag följt din blogg till och från i typ tio år och du inte har en aning om vem jag är 🙂 men är jätteglad om du vill dela med dig tips ändå! var bokade ni boende? var är bäst att bo? vad ska vi inte missa? och lite så om du har tid och lust.

 • Reply Tina 14 februari, 2017 at 06:44

  ser ju härligt ut! hur hittade ni bra boende?

  • Reply Linda K 14 februari, 2017 at 07:33

   maken knarkar homeaway, läser recensioner, kontaktar husägarna… jag tittar på foton och säger Ja! eller Njaaa… elller Ja-aaa!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.