Helt apropå

Härliga högstadium

6 februari, 2017

I lördags var hela familjen på öppet hus på den högstadieskola sonen ska söka till för hösten. Presentation av lärare och elever, olika änmnesstationer man fick gå runt och titta på, guidade turer i skolans lokaler, fantastisk fika/-lunchbuffé. Det är dessutom helt nyrenoverat och väldigt fint. Hela familjen blev nog ganska förälskad i skolan. Sonen har dessutom redan nu tyska och hemkunskap där så han känner sig lite hemma redan. Vi håller tummarna för att han hamnar där.

Nu var det visserligen en evighet sedan jag gick i högstadiet, men jag kan inte minnas att det var ens i närheten av sådant elevengagemang, drivna lärare, funktioner som att jobba mot mobbning, arrangera vuxna på stan, vi vill att eleverna ska känna sig hemma och trivas-anda. Jag får lust att gå om högstadiet efter helgens besök! … men det skulle nog inte sonen uppskatta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.