Helt apropå

Tjejiga poddar man gillar och tröttnat på

3 februari, 2017

Jag lyssnar på Säker stilpodden. Har gjort sedan start. Och som vanligt med nya podar älskar jag Ebba och Emilia och allt dom säger. Sen, med tiden, kanske jag börjar störa mig på ett och annat. Allt är myyyysigt och alla kända personer dom pratar om är fantaaaastiska. Ibland är det tramsvarning. Det förespråkas hållbara plagg och att investera i kvalitet snarare än kvantitet. Samtidigt som dom hela tiden själv konsumerar vilt. Det rimmar sådär kan jag tycka. Men på det hela taget är dom charmiga och jag fortsätter lyssna ett tag till.

Hanna och Amanda i Fredagspodden klarar jag inte av längre. Dom berättar hela tiden om hur dåligt dom mår och hur mycket dom jobbar att jag mår illa. Å andra sidan kan jag börja gråta över saker dom pratar om.

Frågan är också hur länge till jag orkar med Karin Bastin och Jennie Hammar i Veckans bläck? Dom har gått från svenskar i USA till wanna-be-amerikaner utan insikt i USA.

Nyupptäckt podd är Trettio plus trevar med Sofi Fahrman, Klara Svensson och Tove Norström. Kul och fräsch, även om jag som namnet antyder är lite för gammal. Jag älskar gotländska. Jag önskar att jag pratade gotländska. Sådär Rodebjerskt.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply M 3 februari, 2017 at 22:01

  Jamen ja! Gillar säker stil men stör mig också. De ska liksom va så där ”tokiga” och försöka framhålla att de minsann äter semlor och dumle. Sen har de reklam för nutrilette och går på detox.

  • Reply Linda K 4 februari, 2017 at 21:16

   mmm, rimmar lite illa. dom är så perfekta. alla kända personer dom pratar om är härliga. det kan väl inte vara sanning, dom måste väl tycka att en del personer är kocko också?

 • Reply B-M 5 februari, 2017 at 08:36

  Har litet överdos av E&E just nu, har inte lyssnat på ett tag. Tyckte inte Ebbas kungliga program var bra, mest fokus på…Ebba. Så där och då tappade dom mig litet, fast jag hittills tyckt att de varit mysiga. Och gällande shopping då spelar de väl i en annan kategori än de flesta av oss.

  • Reply Linda K 6 februari, 2017 at 07:47

   det är väl så för det mesta med nyhetens behag, man börjar störa sig och tröttnar vartefter.

 • Reply Marie 5 februari, 2017 at 11:24

  Saknar Blankens och Swanberg…
  Men de gjorde kanske klokt i att lägga av när de var på topp?

  • Reply Linda K 6 februari, 2017 at 07:48

   åh dom hann jag också tröttna på innan dom la ner. Jag är kanske helt enkelt en för otålig person?!

 • Reply Sara 5 februari, 2017 at 20:33

  Har lite svårt för många bloggar. Många verkar tro att det funkar att sitta och babbla om något aktuellt ämne i en timme och krydda det med en eller två personliga anekdoter. Om man jämför tex med sommarprat där folk sitter och skriver noggranna manus och som har en producent och som ändå inte alltid blir så bra. Då fattar man ju hur svårt det ändå är.

  • Reply Linda K 6 februari, 2017 at 07:50

   ja det gäller ju att ha talets gåva. och att vara personlig och inte spela så mycket teater. tur att man kan välja själv vad man vill lyssna på! 😛

 • Reply Katla 6 februari, 2017 at 08:15

  Lyssnat på ”Eat this!” med Leila Lindholm och Niklas Ekstedt? Ganska roliga tycker jag. Mycket mindre mat/receptprat än förväntat. Båda har rest mycket och har sådana anekdoter. Niklas är förvånansvärt verklighetsfrånvänd (är någon förvånad) på ett komiskt sätt. Leila retar honom, han håller masken. Nästan. Såklart en del egenreklam där också, men alla människor är INTE härliga osv. utan att det blir skitsnack. Gillar t.ex. att Niklas frågade/ställde Leila mot väggen angående Viktväktargrejjen.

  • Reply Linda K 6 februari, 2017 at 12:20

   ah, tack för tips. ska testa!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.