Tips

Bra bok

2 februari, 2017

Läs den här boken! Jag har gjort det. Har haft den som min på-bussen-bok, och ikväll läste jag ut den. Under tårar. Den är så hemsk, sorglig, vacker och spännande. En blind fransk flicka, en tysk pojke, andra världskriget. Fasor, hemskheter och kärlek. Bara läs.

Du kanske också gillar...

4 kommentarer

 • Svara Marie 3 februari, 2017 at 07:20

  Instämmer! Hade den med på semestern och den fick följa med tillbaka just för att den var så bra.

  • Svara Linda K 3 februari, 2017 at 07:24

   inte jätteofta jag har med mig en bok i huvudet så både under tiden och efter jag har läst!

 • Svara Hallin 3 februari, 2017 at 13:11

  Åh, den har jag också läst och den var så bra och gripande. I vår bokcirkel läste vi precis en liten söt bok (som jag valt) som heter Hönan som drömde om att flyga. Alla gav den en 6:a (högsta betyg) något som jag aldrig tror hänt tidigare. Man läser den fort men det är sannerligen ingen liten berättelse!

  • Svara Linda K 3 februari, 2017 at 17:32

   den måste jag leta upp, tack för tips!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.