Djupa tankar

Extremt viktig och lik person

1 februari, 2017

Det råder inga tvivel om att jag indoktrineras allt mer in i Friskiseriet. Igår kväll när jag var värd och sen tränade Skivstång intervall (benet hade inget emot det!) fick jag höra att jag var närmast en kopia utseendemässigt av något högt stående person på riks-Friskis på 90-talet. Sen fick jag frågan om jag vill byta och istället vara värd på spinningpass, och då ha en garanterad plats på det passet. Det är väl att klättra på kariärstegen va?!

Det första påståendet hade, mig veterligen, inget med förfrågan om värdskap att göra? Det vore i och för sig festligt. Kolla där är hon som är så lik och hon går på spinning!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.