Helt apropå

Dansa dansa

1 februari, 2017

Tilde kastar sig mellan aktiviteter. Eller kastar och kastar, men hon har provat på ett och annat under åren. Allt kom ju av sig när hon bröt armen i höstas, speciellt fotbollen som hon precis börjat med då. När terminen drog igång nu i januari ville hon inte spela längre (kände att alla andra var bättre än hon, vilket i och för sig inte stämmer. Men när hon har bestämt sig har hon bestämt sig.) och då sa vi att hon fick välja något annat för det behövs en aktivitet utöver friidrotten för unga damen.

Så ikväll gick hon på dans. Igen. Tillsammans med bästa kompisen. Det blir bra. Hon har övat danssteg hemma hela kvällen.

Vi tittade på foton från förra gången hon gick på dans. Lite mindre, lika söt. Jag tror ni ser på håret vem som är Tilde.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 2 februari, 2017 at 07:24

  Tycker det är lite svårt det där med aktiviteter för barn. Det finns så mycket att välja på och de kan inte göra allt. Om de testar mycket är det iof kul men de hinner ju aldrig bli bra på något.
  Sedan tycker jag att det är lättare att uppmuntra aktiviteter som jag själv tycker är kul och som jag testat på. Jag har tex alltid gillat dans så på söndag är det knattedanspremiär för dottern.

  • Reply Linda K 2 februari, 2017 at 07:48

   håller med. mina barn har kompisar som har fem !!! aktiviteter i veckan. hur hinner man det, med läxor och någon slags familjetid? förhoppningen är ju att barnet ska hitta en aktivitet som hen vill stanna kvar vid och fortsätta med, inte bara hoppjerka runt. mina ungar är väldigt olika där, Carl har alltid spelat fotboll. Tilde har provat massor. friidrotten har hon hängt kvar på, vilket känns skönt. men hon behöver något mer och då vill man ju att det ska vara något hon verkligen gillar. håller tummarna för dansen 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.