Tips

Vi åt, vi drack, vi somnade (nästan)

26 januari, 2017

Innan teatern igår hade vi bokat bord på Tutto Bello. Och det var nog tur. Det är en liten restaurang  och den blev så gott som fullsatt under tiden vi var där. Väldigt mysig a la kvarterskrog, lite undanskymd i ett hörn av Tegnérlunden.

Vid bordet bakom mig satt ett äldre par. Dom måste vara stammisar, för servitrisen påminde om vilka viner dom brukar föredra och berättade att man nu fått in deras gamla faorit igen, och visst kunde hon ordna så att dom fick gorgonzola i den där rätten. Gulligt och omtänksamt. Jag vill också vara stammis på en schysst restaurang på ålderns höst.

Maten var så god att vi liksom inte orkade prata så mycket. Vi delade på en förrätt, tog pasta med pesto till varmrätt (ja ja, delade en flarra rött också) och hade tänkt oss att splitta en tiramisu till efterrätt. Men se det gick inte. Vi var proppmätta och fick lov att gå ett varv i omgivningarna innan det var dags för teater.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.