Film och teater

Skam den som ger sig

24 januari, 2017

Hemma hos oss är det de vuxna som kollar på Skam. Sonen frustar och pustar åhhh kollar ni på det där nu igen? Han kan sitta med en stund och titta men verkar inte fastna.

Maken skulle över huvudtaget inte se serien när jag frågade. Så jag började själv. Och sen började han såklart titta ändå. Nu är vi i osynk. Jag har precis sett klart säsong 2 och han är i slutet av första säsongen. Litt dritt men sånt är livet. Snart går jag in i 3:an…


Fab!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply minna 25 januari, 2017 at 20:18

  Jag har bara tre avsnitt kvar av s3. ?

  • Reply Linda K 26 januari, 2017 at 13:24

   det kommer väl en fyra inom kort?

 • Reply Minna 26 januari, 2017 at 21:25

  ja, jag hörde det idag!!!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.