Inspiration Style by LindaK

Folded cuff

23 januari, 2017

Jag har det här silverarmbandet från CorneliaWebb sedan tidigare (födelsedagspresent till mig själv) och tycker jättemycket om det. Bär det så gott som dagligen. Min tanke när jag köpte det var att jag ville ha ett statementarmband, en riktig blaffa som syns. Det här är inte enormt, men visst syns det.

Såg nyligen i Damernas att det nu finns en blaffa. Ett ännu maffigare armband, också från CorneliaWebb. Som man kanske inte bär varje dag. Men farao vad fint. Ska jag unna mig någon gång när jag gjort något riktigt bra. Frågan är bara, ska jag hålla mig till silver eller gå på det guldpläderade?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.