Helt apropå

Lägesrapport från shoppingcentret

21 januari, 2017

Jag pausar efter en timmes koll idiverse butiker. Med kaffe och blåbärspaj, unn unn. Antal shoppingkassar: noll. Antal kan-du-inte-bara-hålla-tyst-blickar från min son innan han och kompisarna försvann in i biosalongen: hundra. Farao, man försöker vara trevlig och en smula cool mamma och så är man bara pinsammast i världen. Jag undrade ju bara om någon hellre ville följa med mig i butiker. Och så frågade jag visst om jag fick ta en bild på dom bredvid en enorm legogubbe. Förlåååt då.

Nu är det en timme kvar på filmen. Jag tar en påtår och sen ska jag köpa tandkräm och tvål. Antal charmpoäng på det: se antal shoppingkassar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.