Helt apropå

Boney M ftw

21 januari, 2017

Alltså, Boney M.

När jag var liten hade pappa en LP med Boney M som jag lyssnade på. Om och om igen. Och tittade på omslaget. Det var en dubbel-LP och man kunde fälla upp fodralet. Massor av bilder på gruppen poserandes och jag förfasades och intresserades av de väldigt lättklädda damerna och herren.

Hopp till ungdomen lite högre upp i ålder. Cypern i övre tonåren (eller var jag 20, minns inte) till exempel. By the rivers of Babylon, Ma Baker, Sunny med flera gick varm på kvällarna innan det var dags att gå ut. Vi skrålade oss hesa och dansade på bord.

Nu i köket till matlagningen. På med Boney M igen. Maken hummar och gör små dansmoves. Jag också.

Dom åldras väl! Kanske inte dräkterna dock…

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Pernilla/I will not keep calm 22 januari, 2017 at 09:00

    Ja! Man blir glad av dem!

  • Reply B-M 22 januari, 2017 at 22:18

    Bra musik är alltid bra musik!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.