Helt apropå

Skämmes

19 januari, 2017

Vad är det här? Mina bloggläsare ser knappt skymten av mig här. Min familj ser nästan inte av mig hemma heller. På grund av nytt och himla givande jobb. På grund av Friskis-engagemang, middagar på båtar och allt vad det är. Men ikväll, alla mina kära, ska jag bara vara hemma. Blogga lite blogg, krama lite barn. Men maken, han ska visst iväg och veckohandla han. Nåväl, man kan inte få allt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Åsa 20 januari, 2017 at 07:32

  Jag tycker att du bloggar alldeles tillräckligt mycket! Och tycker att det är fantastiskt att du hinner/tar dig tid överhuvudtaget!

 • Reply Åsa 20 januari, 2017 at 21:51

  Men tänk så här. Jag skulle vilja kommentera alla inlägg. Men jag tycker inte att jag hinner… För precis som du så jobbar jag heltid, tränar och försöker hinna med familj och Netflix och HBO (Hur hinner man alla serier man vill/”borde” se?!?) Så känn ingen press, även om jag personligen (som inte känner dig egentligen så klart) tycker att det är superkul att du uppdaterar varje dag. Och ibland flera gånger per dag.???????? Så prioritera din familj du. Och din träning. Fast jag vill gärna veta hur det går sen när du börjar leda pass och så? Egentligen borde jag väl skriva tack för att du berikar min vardag! Så, Tack! Jag tycker att det är jättekul att läsa om din ”vanliga” vardag, om du förstår vad jag menar. Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen, ta ett glas bubbel och kolla Seinfeld medan ungarna somnar. Trevlig helg!!

  • Reply Linda K 21 januari, 2017 at 09:52

   tack för fina och värmande ord! jag vet ju själv att det är så, och samtidigt tycker jag att bloggen är kul och skulle gärna ägna mig mer åt den. men, det får bli som det hinns med. vad roligt att höra att det jag skriver om är uppskattat. jag är också usel på att kommentera hos andra, och få eller inga kommentarer får en ibland att undra om det är någon som läser. nu blev jag peppad igen. självklart kommer jag att berätta om friskiseriet. tack detsamma 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.