Tips

Ombord

19 januari, 2017

Jag hade en bild av Patricia som en gammal nattklubbsbåt med tveksamt rykte. Har aldrig varit ombord förut, bara gått förbi när den låg vid Slussen. Nu har Patricia flyttat till Söder Mälarstrand.

Jag fick revidera min bild. Det är en mysig restaurang, med väldigt god och prisvärd mat. Personalen var trevlig. Specialpriser, typ halva priset, på olika rätter olika dagar. Till exempel färsk hel hummer på onsdagkvällar. Igår åt jag hummersoppa och rödingfilé. Blev så mätt att det inte gick ner någon efterrätt.

Ypperligt trevligt alltså. Tyvärr drack jag kaffe på maten och kunde sen inte somna när jag kom hem sent. C´est la vie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.