Film och teater

Skam

8 januari, 2017

Först blev jag snudd på irriterad på alla som apade sig så över Skam. Det var så många Åh! och Ah! att jag mest kände mig anti. Men så tog nyfikenheten över igår, jag tänkte att jag väl måste ge serien en chans och kolla vad den handlar om.

Nu har jag sett första säsongen. Och älskar den förstås. Skam är verkligen bra. Vilka coola och fantastiska unga personer. Jag både får ångest över att jag inte var sån när jag var ung, hyser hopp inför framtiden över att det finns kloka ungdomar, och känner mig på något märkligt sätt inspirerad.

Tack och lov för att det finns två säsonger till!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 8 januari, 2017 at 20:25

  och dessutom blir de bättre och bättre!

  • Reply Linda K 9 januari, 2017 at 12:43

   risk att jag jobbar mig igenom säsong 2 ikväll…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.