Nytt Tips

80 väldigt goda mackor

13 december, 2016

Jag vet inte varför jag skrattar så jag gråter när jag lyssnar på teasern till David Sundins och Albin Olssons kommande pod 80 väldigt goda mackor, men det bådar gott. Under 80 veckor kommer David och Albin att arbeta sig igenom Lasse Kronérs bok med samma namn. Premiär den 15 december. Jag tror det kan bli fantastiskt.

Ja och om man sedan är lite kär i allt David Sundin tar sig för blir det ju bara ännu bättre.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 13 december, 2016 at 18:40

  Får en osökt att tänka på Jimmy Janssons berömda falukorvsmacka!http://www.ica.se/recept/jimmy-janssons-falukorvsmacka-531051/
  *dör*

  • Reply Linda K 13 december, 2016 at 18:44

   en macka vi minns! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.