Style by LindaK

Snygg i Gina Tricot

3 december, 2016

emiliaDet här setet från Gina Tricot har jag. Så väldigt fint. Nu känner jag mig inte lika snyggt kurvig som Emilia på bilden, men de är verkligen de ultimata partyplaggen. Funkar också var för sig till mer vardagliga outfits. Jag funderar på att köra hela kitet på jobbets julbord!

Bilden lånar jag från Emilia de Porets blogg.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 5 december, 2016 at 16:19

  Jag tycker Gina Tricot har ganska fina saker numera men efter att ha blivit ganska besviken på kvalitén tidigare vågar jag inte riktigt handla där. Vad säger du om dem? Du verkar iof inte heller ha massvis med kläder därifrån.

  • Reply Linda K 5 december, 2016 at 20:00

   precis. det var länge sedan jag handlade på gina tricot, känns inte som kvalitetsplagg direkt. har hört gott om deras jeans men ännu inte funnit något bra par. det här setet vet jag väl inte heller vad gäller kvalitet, men det är glittrigt och kul så jag föll 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.