Nytt

Play <3

28 november, 2016

Jag har en lätt besatthet av det lilla hjärtat. På plagg som är snygga och bekväma. Samt rätt dyra. Mig veterligen finns Comme des Garcons Play inte att finna i butik i Sverige. Jag har köpt från Dover Street Market i London och från deras webbutik någon gång. Samt fyndat bättre begagnat på nätet.

Nu blev jag då lite sugen igen (efter att ha inspirerats av en annan bloggare). Men inte på att köpa dyrdyrt från webbutiken. Så jag kollade eBay. På eBay finns hur mycket Comme des Garcons Play som helst, och så gott som allt är kopior. Jag har testat det, kan väl vara ok men jag tycker ändå att det känns kopia och då blir det inte samma sak. Finns säljaren i Japan och plagget kostar mindre än en H&M-tröja, då är det garanterat fejk. Bara så man vet.

Men det finns också personer som säljer äkta Play-plagg, och dom lär man sig hitta. Jag hittade en! I form av en liten herrstorlek (CDG är små i storlekarna!). Jag la lägsta möjliga bud och tänkte att vinner jag så vinner jag. I morse visade det sig att det var precis vad jag hade gjort. Trevligt! Och någon tusenlapp billigare än köpa nytt. En smula klimatsmart med återanvändning också, tänker jag mig.

polkadot

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Marie 28 november, 2016 at 08:54

  Som jag fick leta när jag var i Tokyo efter de där….
  Tror resten av familjen blev rätt trött på mig, men till sist så hittade jag en randig tröja i deras butik nära kejserliga palatset. Konstigt nog får man inte prova???? Billigare än DSM eller webshop i alla fall. Inte för att motivera resepriset dock

  • Reply Linda K 28 november, 2016 at 10:00

   jaså man trodde det skulle vara lätt att hitta där! i london fick jag prova. tur, för jag upplever att dom är pyttiga i storlek.

 • Reply Cecilia 28 november, 2016 at 12:38

  De fanns på Aplace i Bruno förut.

  • Reply Linda K 28 november, 2016 at 12:45

   ah. men inte längre?

   • Reply Cecilia 28 november, 2016 at 14:33

    Har inte koll, var ett tag sen jag var där. Ska ta en titt nästa gång. Går förbi Bruno varje dag 🙂

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 28 november, 2016 at 20:54

  Perfekta prickar, helt enkelt!

 • Reply Julia 29 november, 2016 at 00:54

  Paul & Friends på NK har Commes des Garcons Play. Förvisso bara herrkläder tror jag, men det är ju ändå den varianten man oftast behöver för att passa sin skandinaviska kropp i de pyttiga japanska plaggen. 🙂

  • Reply Linda K 29 november, 2016 at 07:09

   Men fantastiskt! Tack för tips ?

 • Reply Cecilia 1 december, 2016 at 18:08

  Ja! Finns i Brunogallerian. Såg nyss!

  • Reply Linda K 2 december, 2016 at 07:35

   Tack, då vet jag vart jag ska ta mig nästa gång 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.