Helt apropå

Bra på grejer

21 november, 2016

Dottern har skrivläxa. Hon ska berätta om saker hon är bra på och varför. Min dotter är väldigt envis. Alla goda råd från mig ifrågasätts och ratas. Nu har hon i alla fall kommit fram till att hon är bra på att läsa (för att hon har läst många böcker (och för att hon har en mor tillika ex-bibliotekarie som u-p-p-m-u-n-t-r-a-r läsning å det grövsta, men det framkommer inte i läxan)), på att dyka (för att hon har övat alla somrar på vårt utomhusbad och fått tips av mamma och pappa hur man ska stå) och på att pyssla (för att hon pysslar till jul, till påsk, till Halloween, till dagligdags you name it)!

brapa%cc%8a

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenny 23 november, 2016 at 09:14

  Underbart!

 • Reply Karolina 24 november, 2016 at 19:45

  Fantastiskt! Är det en rödvinskaraff hon ritat på bordet, i så fall är vi bra på precis samma, Tilde och jag 🙂

  • Reply Linda K 24 november, 2016 at 21:35

   det hoppas och tror jag inte. hon läser en bok, ska vi gissa på att det är ett glas saft? 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.