Djupa tankar

Om vi går på djupet för en sekund eller två

15 november, 2016

Känner ni någonsin att det är så mycket i tillvaron som är oklart? Så många obersvarade frågor! Vad ska jag göra när jag blir stor? Vad är meningen med livet? Ska jag hoppa på den där grejen eller inte? Kommer det här att spela någon roll om 3/5/10 år? Är tiden mogen? Är jag mogen? Är jag nöjd eller vill jag något mer? Vad vill jag i så fall?

Nej jag tänkte väl, det är inte bara jag. Fint tack hej!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenny 15 november, 2016 at 12:54

  Oh ja, hela tiden! 🙂

 • Reply Sara 15 november, 2016 at 17:07

  Tänker ständigt. Gör väldigt lite åt saken.

  • Reply Linda K 15 november, 2016 at 17:15

   det är ju det, lätt att tänka – svårare att göra…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.