Helt apropå

En slank jag dit en slank jag dit…

11 november, 2016

…och en slank jag ner i drivan! Hashalkade fram på den osandade trottoaren från bussen till jobbet. Tänkte hela tiden inte halka inte halka inte halka. Men sånt råder man nu inte över. Jag halkade. I slow motion ni vet, så där att man nästan ser sig själv falla. Ner på knäna i isen och med händerna i en snödriva. Ont ont på knäna, men inget värre än så. En man strax före mig var vänlig och undrade hur det gick. Bra bra, jag är ok! svarade jag och flög upp. Att det ska vara så pinsamt också.

Det där med broddar kanske inte vore så dumt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 11 november, 2016 at 10:54

  Stackars!!

  Jag köpte just ett par vinterlöpardojor, så no more halk for me. Rekommenderas 🙂

  • Reply Linda K 11 november, 2016 at 12:30

   jag har broddar till springdojorna, funkar utmärkt! nu undrar jag om jag borde ha till gå-till-bussen-skorna också…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.