Tips

Om Surfers

10 november, 2016

surfers-logo

Jag besökte Surfers på Regeringsgatan 88 härom kvällen men vänner och åt middag. Det serveras mat från Kina, närmare bstämt Sichuan. Man beställer in ett gäng smårätter och delar med fördel på dessa. Vi sa vad vi ville ha större portioner av och så ordnade personalen det.

Väldigt väldigt gott. Vi åt glaskrabba, torrstekta gröna bönor, lyckobringande räkbollar, Bang bang ji zi (kycklingsbröst), revbensspjäll och fiskdoftande aubergine. Allt smakade himmelskt. Vår kypare var typ 25, ögongodis för oss 44-åringar och pratade om maten med en sådan inlevelse att jag hade svårt att hålla mig för skratt. Vi skulle bege oss på en lång matresa, det skulle bli en berg- och dalbana mellan olika smaker och gud vet vad. För all del.

Jag såg en massa smarriga drinkar passera på brickor. Vi höll oss dock till bubbel, och det var bra det med.

Charmiga lokaler och allmänt mysigt. Vi blev duktigt mätta, hann med två glas bubbel och betalade en femhundring var. Helt ok!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenny 11 november, 2016 at 08:51

    Tack för recension, nu blev jag ännu mer sugen på att ta mig dit!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.