Djupa tankar

Den enes hår är den andres ångest

7 november, 2016

När jag kom till jobbet i förmiddags (möte på stan först) hade såklart en kollega gått och klippt sig kort och JÄTTESNYGGT. Medans mitt var sådär flygigt och tillplattat av mössa och bara trist. Hade jag haft min frisör till hands där och då hade jag lätt copy pastat kollegan. Nu hade jag inte det så jag fick nöja mig med att cirkulera kring henne, röra lite vid håret och mumla osammanhängande.

Hm. Jag är fortfarande inte på det klara med vad jag vill med mitt hår. Jag vet att jag inte passar så bra eller trivs i långt hår. Jag vet att korta frisyrer är skitsnygga. Och nu är jag alltså på väg mot något slags mellanting-mähä? Allt är mycket förvirrat.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 7 november, 2016 at 19:59

  Jag säger: kort hår rules.

  • Reply Linda K 8 november, 2016 at 07:50

   ja det gör ju det. men så ibland kommer man på andra tankar… odiffusa tankar som inte är färdigtänkta… 😛

 • Reply Mis(s)match 7 november, 2016 at 22:06

  Instämmer med Will not åtminstone när det gäller lite bångstyrigt hår. Har man lockigt, men inte superlockigt utan snarare hår med självfall, då gäller antingen lite längre hår eller korta frisyrer. Mittemellan kräver mycket energi och sliter på håret!
  Har man som jag operationsmössa på, är valet enkelt!
  Jag tycker personligen att kortare frisyrer passar dig bättre. Lite mer sting, mer finess! Visserligen är lite mittemellan snyggt på folk med rakare skandinaviskt hår, men det har du lika lite som jag ;D

  • Reply Linda K 8 november, 2016 at 07:51

   mmmm, jag får väl ta mig samman framöver. just nu vet jag inte riktigt vad jag vill. tack för bra tyck! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.