Djupa tankar

Nu är det ledigt

3 november, 2016

Åh! Ja! Jippi! Ih! Arbetsfri dag i morgon. Vad härligt med en extra ledig dag. En kollega förkunnade att hen ändå tänkte jobba, eftersom hen ”ändå hade ett ärende till Kista”. Jag fattar ingenting. Arbetsfri dag. Det betyder att vi inte behöver ta semester, vi har en ledig betald dag. Jag kan bara inte förstå hur man då väljer att jobba. Älska sitt jobb, ja okej kanske. Jag är inte arbetsskygg, men min fritid är ack så mycket viktigare än mitt arbetsliv. Smaken är som baken. Jag ska inte ens tänka på jobbet i morgon!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Åsa 4 november, 2016 at 12:23

  Heja dig! Håller helt med? Underbar ledig fredag!

 • Reply Birgitta 4 november, 2016 at 13:11

  den som ändå hade haft det! nä här sitter man tills kl 16

  • Reply Linda K 4 november, 2016 at 17:32

   ajdå. hoppas helgen blir god sen ändå!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.