Nytt Style by LindaK Tips

Dra på trissor

27 oktober, 2016

Den senaste Styleby Trend Talks-kvällen jag var på var trivsam och inspirerande. Jonna Bergh hade en cool outfit på sig. Matchande slinkig tröja och kjol i mörkt glittrande material. Jag tänkte att det är väl nåt dyrt och lyxigt. Men under kvällen framkom det att hon bar Gina Tricot! Vad fint som ett set nu när det är mörkt och snart juligt. Utmärkt med tröjan till ett par jeans och stövlar. Kjolen till stor vit skjorta eller bylsig stickad tröja. Kapigt!

ska%cc%88rmavbild-2016-10-27-kl-21-43-42

Bild lånad från Styleby Instagram!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Livet just nu 30 oktober, 2016 at 20:37

  Alltså. Jag ger upp. Kan du bo i min garderob?
  Inser att jag behöver hjälp. Som i H J Ä L P!
  Får jag själv bestämma blir det mysbrallor, grovskor, mössa och eventuellt en pappersnäsduk i fickan. Man vet ju aldrig vad som händer.
  Skulle behöva en HELT NY GARDEROB. Helt. Ny.
  Vi kan kanske höras igen när jag fått mitt oväntade arv?

  Tills dess, fortsätt på din bana, låt oss fortsätta att se dina fina ungar, ta dina dagens och sluta aldrig att vara så himla trevlig!

  Vi hörs om ett otal antal år!

  • Reply Linda K 31 oktober, 2016 at 08:39

   ha ha! i helgen har jag minsann inte varit särskilt stilig heller, snott runt i underställ, fulkläder med håret på ända. men på jobbet tycker jag det är kul/viktigt att se fräsch och välklädd ut. smaken är väl som baken helt enkelt, och tur är väl det!

   tack vad glad jag blir för fina ord! ja vi hörs! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.